office@green-amber.hu
  Tel : +36-19996729

8 ZÖLDTETŐS HÁZ SVÉDORSZÁGBAN

8 ZÖLDTETŐS HÁZ SVÉDORSZÁGBAN
    Gothenburg-ban, Svédországban 8 darab egyedülálló épületet építettek fel az „Arlevagen” projekt keretében. A Helhetshus építészeti cég tervezte meg és valósította meg ezt az egyedi projektet.
    Az épületek környezete nagyon „zöld”, hatalmas tölgyfák veszik körbe őket és a közelben található a Sävelången tó is.
8 ZÖLDTETŐS HÁZ SVÉDORSZÁGBAN

    A házak egy domboldal szélén helyezkednek el. Gyönyörű kilátással rendelkezik minden egyes otthon. Délnyugati irány fele helyezkednek el, kihasználva így a lehető legtöbb napfényt. Bumeráng alakzatra hasonlítanak az épületek. Mindegyik ház fele pilléreken áll.

Forrás: http://kp.hu/8-darab-zoldtetos-haz-svedorszagban/
AJÁNLAT KÉRÉS
Cod de validare
ELKÜLD
8 egyedi zöldtetős ház épült Gothenburg-ban, Svédországban. Gyönyörű kilátással rendelkezik minden egyes otthon, egy domboldal szélén helyezkednek el és a közelben található a Sävelången tó is.
Itt a Hírek menüpontban bemutatunk néhány újabban megjelent hírt helyi vagy nemzetközi forrásból, zöldtetők, zöldteraszok, zöldövezetek kiépítése területén, ismertetésként mindazok számára akik érdekeltek ezen a területen, vagy csupán kedvelik ezeket a szép zöldövezeti alkotásokat.
Állunk rendelkezésére szakmai tanácsadással, zöldtetők, zöldteraszok építésében, optimális megodásokat kínálva az Ön projektjéhez.
Kulcsrakész projekteket valósítunk meg, teraszok, extenzív és intenzív zöldtetők hosszú távú karbantartását végezzük korszerű, tartós, ökológiai anyagokkal.
Minden zöldtető kiépítés amelyet cégünk végez a legjobb költség / hatékonyság / biztonság arányt veszi figyelembe.
Akár egy intenzív akár egy extenzív zöldtetőt szeretne, vagy táj-, esetleg kert típusút, vagy ha az épület teherbíró képessége olyan feltételeket követel, hogy ultrakönnyű, vagy könnyű zöldtető épüljön, ha szeretne egy mutatós kinézetű függőkertet az épület belső vagy külső falára, vagy csupán egy jobb zajszigetelőként, vagy ha a zöldtető ökológiai hatását ki szeretné egészíteni napelemekkel, állunk rendelkezésére projektekkel, rendszermegoldásokkal, zöldtető költségelőirányzattal, szakvéleményekkel.