office@green-amber.hu
  Tel : +36-19996729

A LEGNAGYOBB KELET-EUROPAI FELHENGER ALAKU ZOLDTETO;

A LEGNAGYOBB KELET-EUROPAI FELHENGER ALAKU ZOLDTETO;
    A Kománfalvi (Comanesti/ RO) Tatros Szabadidő Központon épült félhenger alakú, ultrakönnyű zöldtető 2015 novemberében készült el.
Egyike volt a legbonyolultabb projekteknek amelyet szakembereink rekord idő alatt valósítottak meg egy 3200 m²-es felületen.
Az ultrakönnyű szerkezeti megoldás magában foglal stabilizáló elemeket - csúszásgátló elemeket és speciálisan megerősített növényzet - Sedum (varjúhájfélék  keveréke)  vegetációs szőnyeget.
A LEGNAGYOBB KELET-EUROPAI FELHENGER ALAKU ZOLDTETO;

A kivitelezési munkák 45 napig tartottak, amely alatt elkészültek a vízszigetelés- és a teljes zöldtető kiépítési munkák.
A LEGNAGYOBB KELET-EUROPAI FELHENGER ALAKU ZOLDTETO;

Ezen a tavaszon elkezdtük a karbantartási munkálatokat, annak érdekében, hogy a teljes zöldtető megfelelően tudjon fejlődni, és amint a képeken látható, jól fejlődik, a vegetáció beilleszkedik, megjelennek őshonos fajok, madarak, így a tető kezd átalakulni egy ultrakönnyű biodiverz zöldtetővé.
A LEGNAGYOBB KELET-EUROPAI FELHENGER ALAKU ZOLDTETO;

Ez a grandiózus épület az extenzív zöldtetőjével némiképp egyedülálló Kelet-Európában.
AJÁNLAT KÉRÉS
Cod de validare
ELKÜLD
A Trotus Szabadidő Központon épült félhenger alakú, ultrakönnyű zöldtető egyike volt a legbonyolultabb projekteknek, amelyet rekordidő alatt valósítottunk meg egy 3200 m²-es felületen.
Itt a Hírek menüpontban bemutatunk néhány újabban megjelent hírt helyi vagy nemzetközi forrásból, zöldtetők, zöldteraszok, zöldövezetek kiépítése területén, ismertetésként mindazok számára akik érdekeltek ezen a területen, vagy csupán kedvelik ezeket a szép zöldövezeti alkotásokat. Állunk rendelkezésére szakmai tanácsadással, zöldtetők, zöldteraszok építésében, optimális megodásokat kínálva az Ön projektjéhez. Kulcsrakész projekteket valósítunk meg, teraszok, extenzív és intenzív zöldtetők hosszú távú karbantartását végezzük korszerű, tartós, ökológiai anyagokkal. Minden zöldtető kiépítés amelyet cégünk végez a legjobb költség / hatékonyság / biztonság arányt veszi figyelembe. Akár egy intenzív akár egy extenzív zöldtetőt szeretne, vagy táj-, esetleg kert típusút, vagy ha az épület teherbíró képessége olyan feltételeket követel, hogy ultrakönnyű, vagy könnyű zöldtető épüljön, ha szeretne egy mutatós kinézetű függőkertet az épület belső vagy külső falára, vagy csupán egy jobb zajszigetelőként, vagy ha a zöldtető ökológiai hatását ki szeretné egészíteni napelemekkel, állunk rendelkezésére projektekkel, rendszermegoldásokkal, zöldtető költségelőirányzattal, szakvéleményekkel.