office@green-amber.hu
  Tel : +36-19996729

ELINDÍTOTTUK AZ ÚJ ODÚ HONLAPUNK

ELINDÍTOTTUK AZ ÚJ ODÚ HONLAPUNK
    Ennek a honlapnak a célja, hogy szakszerű tájékoztatást nyújtson úgy építészeknek, építkezési vállalkozóknak, mint ingatlan fejlesztőknek, akik a természetetes megoldásokat részesítik előnyben, tudva, hogy a környezetbarát megoldások számos előnyt kínálnak, amelyek megnyilvánulnak az üzemeltetési költségek megtakarításában, illetve gyors nyereség az épületek eladásánál / bérbeadásánál, amenyiben azok zöld teraszokkal rendelkeznek. 
Ez a weboldal nem csak információt kínál, hanem segít tisztán látni a valós igényeket, hogy partnerként segíteni tudjunk zöld teraszok, zöldtetők megvalósításában, optimális megoldásokkal, amelyek az Ön egyedi projektjéhez vannak igazítva, továbbá biztosítjuk a gyors "kulcsrakész" kivitelezést, s mindezt német minőségben magyar árakon.
AJÁNLAT KÉRÉS
Cod de validare
ELKÜLD
A honlapunk szakszerű tájékoztatást nyújt zöldtetők, zöldteraszok, kert és parképítésben, segít tisztán látni a valós igényeket, ahogy a megoldások az Ön projektjéhez legyenek igazítva.
Állunk rendelkezésre szakmai tanácsadással, zöldtetők, zöldteraszok építésében, optimális megodásokat kínálva az Ön projektjéhez. 
Kulcsrakész projekteket valósítunk meg, teraszok, extenzív és intenzív zöldtetők hosszú távú karbantartását végezzük korszerű, tartós, ökológiai anyagokkal. Minden zöldtető építés amelyet cégünk végez a legjobb költség / hatékonyság / biztonság arányt veszi figyelembe.
Akár egy intenzív akár egy extenzív zöldtetőt szeretne, vagy táj-, esetleg kert típusút, vagy ha az épület teherbíróképessége olyan feltételeket támaszt, hogy ultrakönnyű, vagy könnyű zöldtető épüljön, ha szeretne egy mutatós kinézetű függőkertet az épület belső vagy külső falára, vagy csupán egy jobb zajszigetelőként, vagy ha a zöldtető ökológiai hatását ki szeretné egészíteni napelemekkel, állunk rendelkezésére projektekkel, rendszermegoldásokkal, zöldtető költségelőirányzattal, szakvéleménnyel.