office@green-amber.hu
  Tel : +36-19996729

KREATÍV HÁZ BLOKK AMSTERDAMBAN

KREATÍV HÁZ BLOKK AMSTERDAMBAN
    Ez a kreatív lakótelep Amszterdam modern lakóház arculata, és szikrázó új ötletek jellemzik.
    A hullámzó tetőalakzatokat felvonultató kreatív lakóház Amszterdam inspiráló Funenpark környéken található, ahol a tájat és a parkot a landLAB tervezte.
    Kelet-Amszterdamban az egykori ipari övezetben fekszik az új lakóépület, ami az elmúlt évek fejlesztési koncepciójában 500 új lakást tervez a területre. Az NL Architects összesen 10 házat képzelt el, mindegyiket saját tetőterasszal részeként egy komplex épületegyüttesnek. A hullámzó tető így a lehetőséget ad az épületek egyedi megjelenésére, miközben kompakt külsőt sugároz.
KREATÍV HÁZ BLOKK AMSTERDAMBAN

    Különböző magasságú 9-18 méteres épületek alkotják a komplex egységet, Fyn Blok K néven.
    A harmadik szinten egyenlő arányban találhatunk 50% beépítést és 50% tetőterasz – kert kialakítást.
A hullámos zöld tetőszerkezet az épületmagasságok változásával teljesen egyedi képet mutat. A ház célja, hogy egyedülálló társadalmi és privát életteret biztosítson.
    Tegyen egy virtuális biciklitúrát ezen a lenyűgöző amsterdami környéken!

Forrás: http://kp.hu/kreativ-haz-blokk-amszterdamban/
AJÁNLAT KÉRÉS
Cod de validare
ELKÜLD
Egy zöld tetőteraszos modern lakóház épült Kelet-Amszterdamban, hullámos formájú tetővel, kerti növényzettel, teraszos területekkel, amely egy egyedi kinézetet kölcsönöz. 
Itt a 
Hírek menüpontban bemutatunk néhány újabban megjelent hírt helyi vagy nemzetközi forrásból, zöldtetők, zöldteraszok, zöldövezetek kiépítése területén, ismertetésként mindazok számára akik érdekeltek ezen a területen, vagy csupán kedvelik ezeket a szép zöldövezeti alkotásokat.
Állunk rendelkezésére szakmai tanácsadással, zöldtetők, zöldteraszok építésében, optimális megodásokat kínálva az Ön projektjéhez.
Kulcsrakész projekteket valósítunk meg, teraszok, extenzív és intenzív zöldtetők hosszú távú karbantartását végezzük korszerű, tartós, ökológiai anyagokkal.
Minden zöldtető kiépítés amelyet cégünk végez a legjobb költség / hatékonyság / biztonság arányt veszi figyelembe.
Akár egy intenzív akár egy extenzív zöldtetőt szeretne, vagy táj-, esetleg kert típusút, vagy ha az épület teherbíró képessége olyan feltételeket követel, hogy ultrakönnyű, vagy könnyű zöldtető épüljön, ha szeretne egy mutatós kinézetű függőkertet az épület belső vagy külső falára, vagy csupán egy jobb zajszigetelőként, vagy ha a zöldtető ökológiai hatását ki szeretné egészíteni napelemekkel, állunk rendelkezésére projektekkel, rendszermegoldásokkal, zöldtető költségelőirányzattal, szakvéleményekkel.