office@green-amber.hu
  Tel : +36-19996729

MODERN SZABADIDŐ KÖZPONT ZÖLDTETŐVEL

MODERN SZABADIDŐ KÖZPONT ZÖLDTETŐVEL
    Egy új építmény körvonalazódik a Tatros folyó mentén, Kománfalva városában: "Trotuş" Szabadidő Központ - amelyhez a teljes befektetés meghaladja a 20.000.000 lejt. Ez egy egyedülálló épület az országban, megépítésének a társfinanszírozása 50 százalékban európai alapokból történik és 50 százalékban helyi költségvetésből. Lesz egy többfunkciós terme, két tribünnel, 350 fős férőhellyel. A beltéri szabadidős teremnek lesz egy multisport területe, amely alkalmas lesz labdarúgás, kézilabda, röplabda és kosárlabda játékok folytatására, de egyéb sportokra is mint asztalitenisz, stb. 
    A szabadidő központ a stadion környékén épül, ahová kialakítanak egy parkolót is. Két úszómedence is épül, felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt, egy napozóhely és egy tér szabadidős tevékenységekre, ezekért a lehetőségekért ez a szabadidő központ egy keresett helyiség lesz úgy a Tatros völgyiek számára mint más vidékekről jött látogatóknak. 
MODERN SZABADIDŐ KÖZPONT ZÖLDTETŐVEL

    A szabadidő központ rendelkezik egy esti sporttevékenységeknek szánt világítási rendszerrel, egy 9,45 m magas kilátótoronnyal, egy fotovoltaikus parkkal amely a zöldtetővel együtt egy modern, ökológikus építészeti komplexumot fog alkotni.
    Ennek az egyedi épületnek az ökológikus zöldtetője mintegy 3200 m² területen lesz kiépítve, félextenzív típusú zöldteraszként, megerősített Szédum vegetációs szőnyeggel. 
    Ez a modern, félhenger alakú zöldtetős szabadidő központ minden bizonnyal hamarosan egy közkedvelt, különleges attrakciós terület lesz, annál is inkább mivel a kiépítési nehézsége miatt ritkán találkozhatunk ilyen épülettel.
MODERN SZABADIDŐ KÖZPONT ZÖLDTETŐVEL

    Azzal, hogy mi is részt vehettünk ebben a projektben kiváltságunk volt kiépíteni Kelet-Európa egyik legbonyolultabb zöldtetőjét.
A projekt különösen szép, viszont technikailag nehéznek bizonyult, amivel próbára tett minket, mivel egy életképes zöldtetőt kellett kiépítenünk nagy dőlésszögű, görbülő lejtőn, korlátozott rögzítési lehetőségekkel.
AJÁNLAT KÉRÉS
Cod de validare
ELKÜLD
Egy új építmény készül a Tatros folyó mentén, Kománfalva városában: "Trotuş" Szabadidő Központ, amelynek az ökológikus zöldtetője mintegy 3200 m² területen lesz kiépítve, félextenzív típusú zöldteraszként, megerősített Szédum vegetációs szőnyeggel.
Itt a Hírek menüpontban bemutatunk néhány újabban megjelent hírt helyi vagy nemzetközi forrásból, zöldtetők, zöldteraszok, zöldövezetek kiépítése területén, ismertetésként mindazok számára akik érdekeltek ezen a területen, vagy csupán kedvelik ezeket a szép zöldövezeti alkotásokat.
Állunk rendelkezésére szakmai tanácsadással, zöldtetők, zöldteraszok építésében, optimális megodásokat kínálva az Ön projektjéhez.
Kulcsrakész projekteket valósítunk meg, teraszok, extenzív és intenzív zöldtetők hosszú távú karbantartását végezzük korszerű, tartós, ökológiai anyagokkal.
Minden zöldtető kiépítés amelyet cégünk végez a legjobb költség / hatékonyság / biztonság arányt veszi figyelembe.
Akár egy intenzív akár egy extenzív zöldtetőt szeretne, vagy táj-, esetleg kert típusút, vagy ha az épület teherbíró képessége olyan feltételeket követel, hogy ultrakönnyű, vagy könnyű zöldtető épüljön, ha szeretne egy mutatós kinézetű függőkertet az épület belső vagy külső falára, vagy csupán egy jobb zajszigetelőként, vagy ha a zöldtető ökológiai hatását ki szeretné egészíteni napelemekkel, állunk rendelkezésére projektekkel, rendszermegoldásokkal, zöldtető költségelőirányzattal, szakvéleményekkel.