office@green-amber.hu
  Tel : +36-19996729

SAJTÓMEGJELENÉS, TÁRSADALMI AKTIVITÁS

SAJTÓMEGJELENÉS, TÁRSADALMI AKTIVITÁS
    Az Odu green roof részt vesz az aktivítási közösségének a szakmai és társadalmi életében.
Megtartja a stratégiai partnerségeket és támogatja azon eseményeket amelyek hozzájárulnak a fejlődéshez a zöldtetők, függőkertek építése területén, a zöldövezetek kiépítésében, általánosan, és az új szakemberek képzésében.
SAJTÓMEGJELENÉS, TÁRSADALMI AKTIVITÁS

Bauder - az Odu green roof fontos patnere idén ünnepli a 10 éves évfordulóját Romániában
A Bauder cég 
 világszerte több mint 150 éves tapasztalattal rendelkezik, míg helyileg a Bauder az idén ünnepli a 10 éves fennállását.
A 2005-ös alapítása óta, tanúi vagyunk az évről évre történő jelentős növekedésnek, voltak évek amelyekben megdupláztuk sőt megháromszoroztuk a forgalmat.
"Sikeresen behoztuk a zöldtető rendszert a Román piacra, és lassan, lassan a poliuretán habot is, megváltoztattuk az ígényeket, a régi oxidált bitumenes lemezek helyett minőségibb lemezekre", Abram Arpad a Bauder srl. főigazgatójának elmondása szerint.
A tetőre épített "Zöld oázis" - a Zöldtető egy igazi természetből átvett terület, amelyet közel hozunk a lakásunkhoz, egy megoldás amelyet a cégünk felkínál azok számára akik nem csupán egy működő házat szeretnének, hanem egyben egy különleges kialakításút.

SAJTÓMEGJELENÉS, TÁRSADALMI AKTIVITÁS

Ezek kiépíthetők a következő elemekkel: intenzív vagy extenzív növényzet, évelőkkel vagy szédum hajtásokkal, növényi szubsztrátum, szűrőréteg, egy drén és vízmegtartó réteg, egy védőréteg és egy elválasztó- és szintezőréteg.
Az épület előnyös kinézete mellett, egy ház amely egy zöldtetővel ékeskedik sokkal értékesebb, egy sor ökológiai előnnyel jár, a környező levegő lehűtésétől kezdve az oxigén termelésig, de a por felfogásával is és az esővíz megtartással, páratartalom szabályozással. Ezenfelül egy helyesen telepített zöldtető meghosszabbítja a tető vízszigetelésének élettartamát és egy hatékony hőszigetelőnek bizonyul.
Abram Arpad, Bauder srl főigazgató elmondása alapján.

Az elmúlt évben az Odu green roof és a Bauder együtt jelentős erőfeszítéseket tettek, hogy a zöldtetők piacát megerősítsék.
Kattintson ide a sajtóközlemény teljes változatáért.
AJÁNLAT KÉRÉS
Cod de validare
ELKÜLD
Az Odu green roof nagyon fontosnak tartja, hogy részt vegyen az aktivítási közösségének szakmai és társadalmi életében.
Ezen az oldalon láthatók a sajtóközlemények, cikkek amelyek bemutatják a cég tevékenységeit, a partnereinket. 
Számunkra elengedhetetlen a stratégiai partnerségek megtartása, azon események támogatása amelyek hozzájárulnak a fejlődéshez a zöldtetők, függőkertek építése területén.
Örülünk a partnereink sikereinek, amelyek nélkül mi sem lennénk ott ahol vagyunk, legyenek azok zöldtető anyagainak gyártói vagy vegetációs szőnyegek előállítói, a munkájuk hozzájárul a sikerünkhöz.