office@green-amber.hu
  Tel : +36-19996729

STOCKHOLMI LÉPCSŐS DIZÁJNÚ ÉPÜLET

STOCKHOLMI LÉPCSŐS DIZÁJNÚ ÉPÜLET
    Stockholmban, Svédországban épül ez a lépcsőzetesen kialakított üvegfalú és cérdusfa épület a Royal National City Park szomszédságában, természetességét hangsúlyozza a tetőit borító vegetáció.
A Bjarke Ingels Group bemutatta terveit egy vegetációval borított teraszos blokk lakást, amely építés alatt áll a stockholmi Gärdet kerületben.
A projekt hasonlít az angliai Maggie's cancer-care center tervéhez.
STOCKHOLMI LÉPCSŐS DIZÁJNÚ ÉPÜLET

 Négy téglalap alakú részből áll, elrendezésüket, egy központi udvar körül négyzetesen alakították ki, mind a négy épületrész jellegzetesen lépcsősen lefele irányul.
Formája visszhangozza a koppenhágai 8 Ház kivitelezését, amely még ma is az egyik BIG építészek által tervezett nagyhatású projekt.

Forrás: http://www.dezeen.com/2015/10/06/bjarke-ingels-group-big-79-park-residential-development-architecture-stockholm-sweden-cedar-wood/
AJÁNLAT KÉRÉS
Cod de validare
ELKÜLD
Egy vegetációval borított teraszos blokk lakás épül Stockholmban, Svédországban, a Royal Nacional City Park szomszédságában, amely négy téglalap alakú részből áll, elrendezésüket, egy központi udvar körül négyzetesen alakították ki.
Itt a Hírek menüpontban bemutatunk néhány újabban megjelent hírt helyi vagy nemzetközi forrásból, zöldtetők, zöldteraszok, zöldövezetek kiépítése területén, ismertetésként mindazok számára akik érdekeltek ezen a területen, vagy csupán kedvelik ezeket a szép zöldövezeti alkotásokat.
Állunk rendelkezésére szakmai tanácsadással, zöldtetők, zöldteraszok építésében, optimális megodásokat kínálva az Ön projektjéhez.
Kulcsrakész projekteket valósítunk meg, teraszok, extenzív és intenzív zöldtetők hosszú távú karbantartását végezzük korszerű, tartós, ökológiai anyagokkal.
Minden zöldtető kiépítés amelyet cégünk végez a legjobb költség / hatékonyság / biztonság arányt veszi figyelembe.
Akár egy intenzív akár egy extenzív zöldtetőt szeretne, vagy táj-, esetleg kert típusút, vagy ha az épület teherbíró képessége olyan feltételeket követel, hogy ultrakönnyű, vagy könnyű zöldtető épüljön, ha szeretne egy mutatós kinézetű függőkertet az épület belső vagy külső falára, vagy csupán egy jobb zajszigetelőként, vagy ha a zöldtető ökológiai hatását ki szeretné egészíteni napelemekkel, állunk rendelkezésére projektekkel, rendszermegoldásokkal, zöldtető költségelőirányzattal, szakvéleményekkel.