office@green-amber.hu
  Tel : +36-19996729

ÚJ DIZÁJNÚ TETŐCSERÉP

ÚJ DIZÁJNÚ TETŐCSERÉP
Új dizájnú tetőcserép, amely egyben virágcserép is

    A városi zöldövezet növelésére alkalmas új tetőcserép került a piacra, amely bármilyen régi épület tetőterét zöldtetővé varázsolja. A holland tetődizájn kis fészekszerű cserepek sokaságából áll, amely egyszerűen alkalmazható a régi épületek ferde tetőin is.

    A Roel de Boer cég fejlesztése igencsak egyszerű technikán alapul, amely tölcsérszerű tartók segítségével képes táptalajt biztosítani a növények számára. Az így kialakított tetőkert öntözést sem igényel, hiszen azt elvégzi az eső, a csapadék pedig természetes körforgásába kerül vissza, és nem a csatornahálózatot terheli.
ÚJ DIZÁJNÚ TETŐCSERÉP

    Ugyanakkor nemcsak a kellemes látvány az egyetlen előnye a tetőkerteknek, hiszen egy zöldtető egyben energiatakarékos megoldás is. Nyáron hűt, míg télen megtartja a meleget. A zöldtetők elnyelik a városi környezet káros anyagainak nagy részét is, növelik a levegő oxigéntartalmát és életteret biztosítanak a településeken mindinkább háttérbe szorított növény- és állatvilág számára is.

Forrás: http://roeldeboer.com/
AJÁNLAT KÉRÉS
Cod de validare
ELKÜLD
A Holland Roel de Boer cég egy új dizájnú tetőcserepet fejlesztett ki, amely egyszerűen alkalmazható a régi épületek ferde tetőin is, így ezek a tetők is rendelkezhetnek egy zöldtető számos előnyével.
Itt a Hírek menüpontban bemutatunk néhány újabban megjelent hírt helyi vagy nemzetközi forrásból, zöldtetők, zöldteraszok, zöldövezetek kiépítése területén, ismertetésként mindazok számára akik érdekeltek ezen a területen, vagy csupán kedvelik ezeket a szép zöldövezeti alkotásokat.
Állunk rendelkezésére szakmai tanácsadással, zöldtetők, zöldteraszok építésében, optimális megodásokat kínálva az Ön projektjéhez.
Kulcsrakész projekteket valósítunk meg, teraszok, extenzív és intenzív zöldtetők hosszú távú karbantartását végezzük korszerű, tartós, ökológiai anyagokkal.
Minden zöldtető kiépítés amelyet cégünk végez a legjobb költség / hatékonyság / biztonság arányt veszi figyelembe.
Akár egy intenzív akár egy extenzív zöldtetőt szeretne, vagy táj-, esetleg kert típusút, vagy ha az épület teherbíró képessége olyan feltételeket követel, hogy ultrakönnyű, vagy könnyű zöldtető épüljön, ha szeretne egy mutatós kinézetű függőkertet az épület belső vagy külső falára, vagy csupán egy jobb zajszigetelőként, vagy ha a zöldtető ökológiai hatását ki szeretné egészíteni napelemekkel, állunk rendelkezésére projektekkel, rendszermegoldásokkal, zöldtető költségelőirányzattal, szakvéleményekkel.