office@green-amber.hu
  Tel : +36-19996729

VIETNÁMI ÓVODA A JÖVŐÉRT

VIETNÁMI ÓVODA A JÖVŐÉRT
   A Farming Kindergarten napkollektor - zöldtetővel 3800 négyzetméteren terül el Vietnamban, a mezőgazdasági óvodát a Vo Trong Nghia Architects tervezte, egy elképesztő építészeti projekt keretében próbálja visszaadni a tudást az embereknek.
    Vietnam a történelmileg mezőgazdasággal foglalkozó országok közé tartozik, ahol az emberek viszonyulása a természethez gyorsan változik.
    A Biên Hòa, Dong Nai-ban található kortárs óvoda arra törekszik, hogy két rendkívül fontos tevékenységet támogasson: a tanulást és az élelmiszer előállítását.
VIETNÁMI ÓVODA A JÖVŐÉRT

    Az óvoda egy hatalmas gyár mellett helyezkedik el, ahol azok a szülők dolgoznak, akiknek a gyerekei az oviba járnak, mintegy 500 gyermekről van szó. Annak érdekében, hogy elmélyítsék a kapcsolatot a környezettel és a természettel az óvoda rendelkezik egy olyan összefüggő zöldtetővel, ahol a gyerekek számára játszóteret alakítottak ki és mezőgazdasági tapasztalatot szerezhetnek abban a kísérleti veteményeskertben, ahol öt különböző zöldséget termesztenek 200 nm-en.
    Az épület célja, hogy maximalizálja a fény és a friss levegő beáramlását, a modern óvoda szigetelt a zöld tetővel, és a zöld homlokzat beárnyékolja a belső tereket.
    Napkollektoros vízmelegítőt használnak és az újrahasznosított szennyvizet pedig a közeli gyárban használják öntözésre és WC öblítésre. Minden környezetbarát funkció megjelenik annak érdekében, hogy részt vállaljanak a gyermekek nevelésében.

Forrás: http://kp.hu/vietnami-ovoda-a-jovoert-napkollektor-zoldteto-es-zoldsegtermesztes/
AJÁNLAT KÉRÉS
Cod de validare
ELKÜLD
Egy mezőgazdasági óvodát terveztek, napkollektoros zöldtetővel, azzal a céllal, hogy elmélyítsék a környezettel és természettel való kapcsolatot, és, hogy a gyerekek mezőgazdasági tapasztalatot szerezzenek. 
Itt a 
Hírek menüpontban bemutatunk néhány újabban megjelent hírt helyi vagy nemzetközi forrásból, zöldtetők, zöldteraszok, zöldövezetek kiépítése területén, ismertetésként mindazok számára akik érdekeltek ezen a területen, vagy csupán kedvelik ezeket a szép zöldövezeti alkotásokat.
Állunk rendelkezésére szakmai tanácsadással, zöldtetők, zöldteraszok építésében, optimális megodásokat kínálva az Ön projektjéhez.
Kulcsrakész projekteket valósítunk meg, teraszok, extenzív és intenzív zöldtetők hosszú távú karbantartását végezzük korszerű, tartós, ökológiai anyagokkal.
Minden zöldtető kiépítés amelyet cégünk végez a legjobb költség / hatékonyság / biztonság arányt veszi figyelembe.
Akár egy intenzív akár egy extenzív zöldtetőt szeretne, vagy táj-, esetleg kert típusút, vagy ha az épület teherbíró képessége olyan feltételeket követel, hogy ultrakönnyű, vagy könnyű zöldtető épüljön, ha szeretne egy mutatós kinézetű függőkertet az épület belső vagy külső falára, vagy csupán egy jobb zajszigetelőként, vagy ha a zöldtető ökológiai hatását ki szeretné egészíteni napelemekkel, állunk rendelkezésére projektekkel, rendszermegoldásokkal, zöldtető költségelőirányzattal, szakvéleményekkel.