office@green-amber.hu
  Tel : +36-19996729

ZÖLDTETŐÉPÍTŐ SZAKEMBER KÉPZÉS

ZÖLDTETŐÉPÍTŐ SZAKEMBER KÉPZÉS
    A legnagyobb kihívás amelyel ma a világ szembenéz a klímaváltozás, amely új megoldásokat követel.
Európai vezetők elkötelezték magukat egy 20%-os széndioxid kibocsátás csökkentése mellett 2020-ig.
Ez új megoldásokat követel és részben ez vezeti az "Új munkahelyek - Új készségek" projektet az EU-ban.
    A zöldtető elvének egyre széleskörűbb elfogadása, alkalmazása rengeteg előnnyel jár: a biodiverzitás értéke, az extra kőszigetelés, hosszabb élettartamú tető, a levegő tisztítása a portól és szennyező anyagoktól, a "városi hősziget" hatás csökkentése, az esővíz lassúbb elvezetése, új terek építése relaxációra és még sorolhatnánk. Segítenek csökkenteni a széndioxid-kibocsátást, viszont kivitelezésükhöz új képességek megszerzésére van szükség. Egy jelentős akadályt kell legyőzni, mivel rendszerint egy hagyományos tetőhöz nem szükséges különleges kertészeti tapasztalat. Ezért nagyon kevés a képzett szakember aki ki tudna építeni és fenn tudna tartani egy zöldtetőt. Bár vannak technológiai és anyagi erőforrások, kevés a szakképzett zöldtetőépítő munkaerő. A projekt ezt a helyzetet próbálja orvosolni, a műszaki szakértelem átadásával és a szükséges gyakorlati ismeretekkel .
ZÖLDTETŐÉPÍTŐ SZAKEMBER KÉPZÉS

    A projekt kidolgozásakor az angol rendszer szerinti 2-es Szintű képesítés (Zöldtetőépítő technikus) és 3-as szintű képesítés (Zöldtetőtervező s építést felügyelő szakember) megszerzését tervezték s igyekeznek ezek Európai Úniós akkreditációját bíztosítani.
AJÁNLAT KÉRÉS
Cod de validare
ELKÜLD
    Egy oktatási projekt jött létre amely célja, hogy képzett munkaerőt biztosítson a zöldtetők kiépítésére és karbantartására.
Hírek menüpontban bemutatunk néhány újabban megjelent hírt helyi vagy nemzetközi forrásból, zöldtetők, zöldteraszok, zöldövezetek kiépítése területén, ismertetésként mindazok számára akik érdekeltek ezen a területen, vagy csupán kedvelik ezeket a szép zöldövezeti alkotásokat.
Állunk rendelkezésre szakmai tanácsadással, zöldtetők, zöldteraszok építésében, optimális megodásokat kínálva az Ön projektjéhez. 
Kulcsrakész projekteket valósítunk meg, teraszok, extenzív és intenzív zöldtetők hosszú távú karbantartását végezzük korszerű, tartós, ökológiai anyagokkal. Minden zöldtető kiépítés amelyet cégünk végez a legjobb költség / hatékonyság / biztonság arányt veszi figyelembe.
Akár egy intenzív akár egy extenzív zöldtetőt szeretne, vagy táj-, esetleg kert típusút, vagy ha az épület teherbíró képessége olyan feltételeket szab, hogy ultrakönnyű, vagy könnyű zöldtető épüljön, ha szeretne egy mutatós kinézetű függőkertet az épület belső vagy külső falára, vagy csupán egy jobb zajszigetelőként, vagy ha a zöldtető ökológiai hatását ki szeretné egészíteni napelemekkel, állunk rendelkezésére projektekkel, rendszermegoldásokkal, zöldtető költségelőirányzattal, szakvéleményekkel.