office@green-amber.hu
  Tel : +36-19996729

MEGOLDÁSOK - BIODIVERZ TETŐ

biodiverz-teto
BIODIVERZ TETŐ
JELLEMZŐK
Magas ökológiai értékkel rendelkező zöldtető, sok különféle növényfajtával és virágokkal.
MÛSZAKI ADATOK
SÚLY:
100-300 kg/m˛ vagy 1.0-3.0 KN/m˛
RÉTEG MAGASSÁG:
100-250 mm
VEGETÁCIÓ FORMA:
Varjúháj, fűfélék, virágok
VÍZMEGTARTÁS:
60-90 %
ÖKOLÓGIAI ÉRTÉK:
KARBANTARTÁSI KÖLTSÉG:
KÖLTSÉG TÉNYEZŐ:
TOVÁBBI RÉSZLETEK >

LEÍRÁS

      Egy magas ökológiai értékű félintenzív zöldtető, amelyet a növény- és állatvilág fajainak sokfélesége jellemez, különféle növény, lágyszárú, évelő, és sokféle varjúháj alkotja. Életteret nyújt a talajban élő mikroorganizmusoknak, méhek és pillangóknak. Ha a mikroklíma és az épület teherbíró szerkezete megengedi, ezt a természet típusú tetőt az ígényektől és az épület sajátosságaitól függően építik ki. Ez egy olyan élő zöldtető rendszer amelynek a szokásosnál nagyobb vízmegtartó képessége van. Az ültetőközegben elraktározott nedvességtartalom szükséges a növények fejlődéséhez, így nagyobb diverzitású növényfajnak biztosít megfelelő fejlődést, amely növeli a környezeti értékét.

HOZZÁRENDELT TERMÉKEK

Cod de validare
ELKÜLD
    Magas ökológiai értékkel rendelkező tetők alakíthatók ki, amelyek különféle növény és állatfajnak adnak otthont, sok változatos növény és virágfajtáknak.
    Szaktanácsadást biztosítunk zöld teraszok kivitelezésében, optimális megoldásokkal, az Ön sajátos projektjéhez igazítva. 
 Kulcsrakész projekteket valósítunk meg, teraszok, extenzív és intenzív zöldtetők hosszú távú karbantartását végezzük korszerű, tartós anyagokkal, vegetációs szőnyeg felhasználásával, amelyek összetétele speciálisan zöldtetőre szabott, legyen az extenzív, intenzív vagy táj típusú.
Ezek lehetnek könnyű vagy ultrakönnyű tetőktől elkezdve, egészen az intenzív kertépítésekig, parkok, pihenő helyek, táj rendezések, kikövezett gyalogforgalmú vagy autóutak, zöldtetők napelemekkel, függőkertek az épület külső vagy belső falain, 
irodai épület intenzív zöld teraszokkal, pihenőhellyel, vagy egy futurisztikus bevásárlóközpont, emeleti parkolókkal és táj típusú zöld teraszokkal.
A cégünk által kivitelezett zöldtetős projektek a legjobb költség / hatékonyság / biztonság aránnyal készülnek, emellett, segítünk rendszermegoldásokkal, teraszokhoz, zöldtetőkhöz, olyan módon, hogy az konstruktívan és rugalmasan illeszkedjenaz Ön projektjének sajátos jellemzőihez. Rendelkezésére állunk projektekkel, rendszermegoldásokkal, zöldtető költségelőirányzattal, szakvéleménnyel.