office@green-amber.hu
  Tel : +36-19996729

MEGOLDÁSOK - BIOSZOLÁR TETŐ

bioszolar-teto
BIOSZOLÁR TETŐ
JELLEMZŐK
Extenzív tető, fotovoltaikus panelekkel kombinálva, egy pozitív környezeti hatással és sok előnnyel rendelkező megoldás.
MÛSZAKI ADATOK
SÚLY:
100-140 kg/m˛ vagy 1.0 – 1.4 KN/m˛
RÉTEG MAGASSÁG:
80 mm-től
VEGETÁCIÓ FORMA:
Varjúháj/lágyszárúak/fűfélék
VÍZMEGTARTÁS:
50 - 60 %
ÖKOLÓGIAI ÉRTÉK:
KARBANTARTÁSI KÖLTSÉG:
KÖLTSÉG TÉNYEZŐ:
TOVÁBBI RÉSZLETEK >

LEÍRÁS

      Van néhány gyakorlatias jellemző amely meggyőz bennünket, hogy a napelemek telepítését érdemes ökológikus zöldtetők építésével kombinálni. Ilyen például az elektromos és hőenergia jelentős csökkenése, helyettesítése zöld energiával és a lakótérben levő kedvező hőmérséklet megtartása. Mivel a napelemek telepítése zöldtető építés után vagy fordítva nehezebb és bonyolultabb lehet, egy optimális megoldás lenne az extenzív zöldtető építése kombinálva a napelemek beszerelésével, így a szerelési és karbantartási költségek alacsonyabbak. 

HOZZÁRENDELT TERMÉKEK

Cod de validare
ELKÜLD
    Egy extenzív zöldtetőfotovoltaikus panelekkel kombinálva, egy pozitív környezeti hatású és számos előnnyel rendelkező megoldás.
    Szaktanácsadást biztosítunk zöld teraszok kivitelezésében, optimális megoldásokkal, az Ön sajátos projektjéhez igazítva. 
 Kulcsrakész projekteket valósítunk meg, teraszok, extenzív és intenzív zöldtetők hosszú távú karbantartását végezzük korszerű, tartós anyagokkal, vegetációs szőnyeg felhasználásával, amelyek összetétele speciálisan zöldtetőre szabott, legyen az extenzív, intenzív vagy táj típusú.
Ezek lehetnek könnyű vagy ultrakönnyű tetőktől elkezdve, egészen az intenzív kertépítésekig, parkok, pihenő helyek, táj rendezések, kikövezett gyalogforgalmú vagy autóutak, zöldtetők napelemekkel, függőkertek az épület külső vagy belső falain, 
irodai épület intenzív zöld teraszokkal, pihenőhellyel, vagy egy futurisztikus bevásárlóközpont, emeleti parkolókkal és táj típusú zöld teraszokkal.
A cégünk által kivitelezett zöldtetős projektek a legjobb költség / hatékonyság / biztonság aránnyal készülnek, emellett, segítünk rendszermegoldásokkal, teraszokhoz, zöldtetőkhöz, olyan módon, hogy az konstruktívan és rugalmasan illeszkedjenaz Ön projektjének sajátos jellemzőihez. Rendelkezésére állunk projektekkel, rendszermegoldásokkal, zöldtető költségelőirányzattal, szakvéleménnyel.