office@green-amber.hu
  Tel : +36-19996729

MEGOLDÁSOK - GAZDASÁGOS TETŐ

gazdasagos-teto
GAZDASÁGOS TETŐ
JELLEMZŐK
Extenzív zöldtető rendszerek, amelyek különösen a könnyű szerkezetű tetőkre lettek kifejlesztve.
MÛSZAKI ADATOK
SÚLY:
90-140 kg/m˛ vagy 0.9-1.4 KN/m˛
RÉTEG MAGASSÁG:
80 mm
VEGETÁCIÓ FORMA:
Varjúháj/Lágyszárúak/Virágok
VÍZMEGTARTÁS:
50 - 60 %
ÖKOLÓGIAI ÉRTÉK:
KARBANTARTÁSI KÖLTSÉG:
KÖLTSÉG TÉNYEZŐ:
TOVÁBBI RÉSZLETEK >

LEÍRÁS

    A könnyű extenzív zöldtetők olyan épületekre kerülnek telepítésre amelyek eredetileg kevés felületi teherbírásra lettek megtervezve. Abból a célból épülnek, hogy egy ökológikus, zöldövezetünk legyen, csökkentett súllyal. Ezek kiépíthetőek már létező épületekre is, felújítás, manzárt építés alkalmával, ahol alapvetően nincs szükség további kiadásokra az épület szerkezetének megerősítéséhez, mivel ezek a zöldtető rendszerek kimondottan kis teherbírású tetőkre lettek megtervezve. Extenzív élő tetők lévén, a felhasznált anyagok jellemzői és mennyisége úgy lett kialakítva, hogy minél kevesebb felületi súllyal rendelkezzen. Ezeket a rendszereket egy viszonylag rövid időn belül telepítik, figyelembe véve a tető dőlésszögét és formáját, hozzáigazítva bármely épület sajátosságaihoz. 
 

HOZZÁRENDELT TERMÉKEK

Cod de validare
ELKÜLD
    Az extenzív zöldtető rendszerek speciálisan a könnyű szerkezetű tetőkre lettek kifejlesztve, viszont ennél a típusnál is részesülhetünk az ökológikus tetők számos előnyéből.
    Szaktanácsadást biztosítunk zöld teraszok kivitelezésében, optimális megoldásokkal, az Ön sajátos projektjéhez igazítva. 
 Kulcsrakész projekteket valósítunk meg, teraszok, extenzív és intenzív zöldtetők hosszú távú karbantartását végezzük korszerű, tartós anyagokkal, vegetációs szőnyeg felhasználásával, amelyek összetétele speciálisan zöldtetőre szabott, legyen az extenzív, intenzív vagy táj típusú.
Ezek lehetnek könnyű vagy ultrakönnyű tetőktől elkezdve, egészen az intenzív kertépítésekig, parkok, pihenő helyek, táj rendezések, kikövezett gyalogforgalmú vagy autóutak, zöldtetők napelemekkel, függőkertek az épület külső vagy belső falain, 
irodai épület intenzív zöld teraszokkal, pihenőhellyel, vagy egy futurisztikus bevásárlóközpont, emeleti parkolókkal és táj típusú zöld teraszokkal.
A cégünk által kivitelezett zöldtetős projektek a legjobb költség / hatékonyság / biztonság aránnyal készülnek, emellett, segítünk rendszermegoldásokkal, teraszokhoz, zöldtetőkhöz, olyan módon, hogy az konstruktívan és rugalmasan illeszkedjenaz Ön projektjének sajátos jellemzőihez. Rendelkezésére állunk projektekkel, rendszermegoldásokkal, zöldtető költségelőirányzattal, szakvéleménnyel.