office@green-amber.hu
  Tel : +36-19996729

MEGOLDÁSOK - KÖZFORGALMÚ TETŐ

kozforgalmu-teto
KÖZFORGALMÚ TETŐ
JELLEMZŐK
Zöldtetők amelyek aluljárókra, mélygarázsra épülnek, amelyekre telepíthetők gyalogos területek, parkok, játszóterek, sétaterek.
MÛSZAKI ADATOK
SÚLY:
1000 kg/m˛ -ig
RÉTEG MAGASSÁG:
120 mm – 550 mm felett
VEGETÁCIÓ FORMA:
Pázsit, virágok, cserjék
VÍZMEGTARTÁS:
kb. 25-50%
ÖKOLÓGIAI ÉRTÉK:
KARBANTARTÁSI KÖLTSÉG:
KÖLTSÉG TÉNYEZŐ:
TOVÁBBI RÉSZLETEK >

LEÍRÁS

      Miután megállapításra került, hogy egy földalatti építkezés teherbírása megengedi, megbírja például az intenzív gyalogforgalmat vagy autóforgalmat, a gyalogos járdák közötti vagy az utak közötti területekre kialakíthatók zöldövezetek, pázsittal, virágokkal, cserjékkel. Egyes esetekben parkok, játszóterek, sportpályák, kiállítási terek is kialakíthatók. Ezeknél a tetőtípusoknál is, a már létező épületek esetében egy tanulmány készül a szerkezeti teherbírásukról és a tető elemeinek a tartóképességéről, amely után elkezdődnek a zöldtető kiépítési munkálatok, a tájrendezések. Az új épületek esetében már a tervezési szakaszban számításba veszik a megnövekedett teherbírást.

HOZZÁRENDELT TERMÉKEK

Cod de validare
ELKÜLD
    Kikövezett tetők jármű vagy gyalogos forgalomra, kialakíthatók földalatti építkezésekre, aluljáróra, mélygarázsra, amelyek tetejére berendezhetünk gyalogos területet, parkot, játszóteret, sétateret. 
    Szaktanácsadást biztosítunk zöld teraszok kivitelezésében, optimális megoldásokkal, az Ön sajátos projektjéhez igazítva. 
 Kulcsrakész projekteket valósítunk meg, teraszok, extenzív és intenzív zöldtetők hosszú távú karbantartását végezzük korszerű, tartós anyagokkal, vegetációs szőnyeg felhasználásával, amelyek összetétele speciálisan zöldtetőre szabott, legyen az extenzív, intenzív vagy táj típusú.
Ezek lehetnek könnyű vagy ultrakönnyű tetőktől elkezdve, egészen az intenzív kertépítésekig, parkok, pihenő helyek, táj rendezések, kikövezett gyalogforgalmú vagy autóutak, zöldtetők napelemekkel, függőkertek az épület külső vagy belső falain, 
irodai épület intenzív zöld teraszokkal, pihenőhellyel, vagy egy futurisztikus bevásárlóközpont, emeleti parkolókkal és táj típusú zöld teraszokkal.
A cégünk által kivitelezett zöldtetős projektek a legjobb költség / hatékonyság / biztonság aránnyal készülnek, emellett, segítünk rendszermegoldásokkal, teraszokhoz, zöldtetőkhöz, olyan módon, hogy az konstruktívan és rugalmasan illeszkedjenaz Ön projektjének sajátos jellemzőihez. Rendelkezésére állunk projektekkel, rendszermegoldásokkal, zöldtető költségelőirányzattal, szakvéleménnyel.