office@green-amber.hu
  Tel : +36-19996729

MEGOLDÁSOK - LEJTŐS TETŐ

lejtos-teto
LEJTŐS TETŐ
JELLEMZŐK
Egy extenzív típusú zöldtető, amely könnyű szerkezetű tetőkre, lejtős felületekre épül, 45 fok dőlésszögig.
MÛSZAKI ADATOK
SÚLY:
100-130 kg/m˛ vagy 1.0-1.3 KN/m˛
RÉTEG MAGASSÁG:
10-20 cm
VEGETÁCIÓ FORMA:
Moha, varjúháj, fűfélék
VÍZMEGTARTÁS:
40-60 %
ÖKOLÓGIAI ÉRTÉK:
KARBANTARTÁSI KÖLTSÉG:
KÖLTSÉG TÉNYEZŐ:
TOVÁBBI RÉSZLETEK >

LEÍRÁS

      Az extenzív könnyű zöldtetők olyan épületekre lettek kifejlesztve amelyek teherbírása kisebb, viszont ugyanúgy részesülhetünk egy ökológiai zöldövezet előnyeiben, mivel ezek már meglévő épületekre is telepíthetőek, 45 fokos szögig. Ezek az extenzív, könnyű zöldtetők, a felhasznált anyag sajátosságával és mennyiségével, olyan módon vannak kialakítva, hogy egy kis felületsúlyú rendszert kapjunk. Ezek a rendszerek viszonylag rövid időn belül kiépíthetőek, szemelött tartva a dőlésszögeket és a tető formáját, hozzáigazítva bármely épület sajátosságához.

HOZZÁRENDELT TERMÉKEK

Cod de validare
ELKÜLD
    Egy extenzív zöldtető rendszer, amely speciálisan a könnyű szerkezetű tetőkre lett kifejlesztve, és kivitelezhető lejtős felületekre, egészen 45 fokig.
    Szaktanácsadást biztosítunk zöld teraszok kivitelezésében, optimális megoldásokkal, az Ön sajátos projektjéhez igazítva. 
 Kulcsrakész projekteket valósítunk meg, teraszok, extenzív és intenzív zöldtetők hosszú távú karbantartását végezzük korszerű, tartós anyagokkal, vegetációs szőnyeg felhasználásával, amelyek összetétele speciálisan zöldtetőre szabott, legyen az extenzív, intenzív vagy táj típusú.
Ezek lehetnek könnyű vagy ultrakönnyű tetőktől elkezdve, egészen az intenzív kertépítésekig, parkok, pihenő helyek, táj rendezések, kikövezett gyalogforgalmú vagy autóutak, zöldtetők napelemekkel, függőkertek az épület külső vagy belső falain, 
irodai épület intenzív zöld teraszokkal, pihenőhellyel, vagy egy futurisztikus bevásárlóközpont, emeleti parkolókkal és táj típusú zöld teraszokkal.
A cégünk által kivitelezett zöldtetős projektek a legjobb költség / hatékonyság / biztonság aránnyal készülnek, emellett, segítünk rendszermegoldásokkal, teraszokhoz, zöldtetőkhöz, olyan módon, hogy az konstruktívan és rugalmasan illeszkedjenaz Ön projektjének sajátos jellemzőihez. Rendelkezésére állunk projektekkel, rendszermegoldásokkal, zöldtető költségelőirányzattal, szakvéleménnyel.