office@green-amber.hu
  Tel : +36-19996729

MEGOLDÁSOK - NAGY VÍZ- VISSZATARTÁSÚ

nagy-viz--visszatartasu
NAGY VÍZ- VISSZATARTÁSÚ
JELLEMZŐK
Vízmegtartó zöldtető rendszerek, speciálisan a csapadékvíz maximális visszatartására tervezve.
MÛSZAKI ADATOK
SÚLY:
120 kg/m˛ vagy 1.2 KN/m˛
RÉTEG MAGASSÁG:
120 mm
VEGETÁCIÓ FORMA:
Varjúháj/Fűfélék/Virágok
VÍZMEGTARTÁS:
≥ 80 %
ÖKOLÓGIAI ÉRTÉK:
KARBANTARTÁSI KÖLTSÉG:
KÖLTSÉG TÉNYEZŐ:
TOVÁBBI RÉSZLETEK >

LEÍRÁS

      Olyan extenzív zöldtető típusok amelyeket a legkülönbözőbb időjárási viszonyokra terveztek. A föld különböző területein kerülnek kiépítésre, mivel ezek ellenállnak az extrém északi hidegeknek. Ezenkívül heves esőzéses területeken, vagy hosszú száraz időszakos helyeken is építik, ahol bármilyen növényzet jól fejlődik, például moha fajták, virágok, lágyszárúak, évelők és varjúháj fajták. Ilyen feltételek mellett egy olyan zöldtető rendszert kell kialakítani amelynek elsődleges tulajdonsága, hogy minél nagyobb mennyiségű vizet tároljon a szubsztrátumában, a növények megfelelő fejlődéséért, más esetben pedig azért, hogy ne terhelje túl a lefolyórendszert. A magasabb nedvességtartalom több növény fajnak biztosít jó életfeltételeket. Ezáltal növeli az ökológiai értékét, illetve a nedvesség párolgásával hűsítő hatással van az épületre.

HOZZÁRENDELT TERMÉKEK

Cod de validare
ELKÜLD
    A nagy vízvisszatartású zöldtető rendszerek speciálisan a csapadékvíz maximális visszatartására lettek megtervezve, kialakíthatók a föld legkülönbözőbb területein levő épületeken, extrém hőmérsékleti és éghajlati feltételek mellett.
    Szaktanácsadást biztosítunk zöld teraszok kivitelezésében, optimális megoldásokkal, az Ön sajátos projektjéhez igazítva. 
 Kulcsrakész projekteket valósítunk meg, teraszok, extenzív és intenzív zöldtetők hosszú távú karbantartását végezzük korszerű, tartós anyagokkal, vegetációs szőnyeg felhasználásával, amelyek összetétele speciálisan zöldtetőre szabott, legyen az extenzív, intenzív vagy táj típusú.
Ezek lehetnek könnyű vagy ultrakönnyű tetőktől elkezdve, egészen az intenzív kertépítésekig, parkok, pihenő helyek, táj rendezések, kikövezett gyalogforgalmú vagy autóutak, zöldtetők napelemekkel, függőkertek az épület külső vagy belső falain, 
irodai épület intenzív zöld teraszokkal, pihenőhellyel, vagy egy futurisztikus bevásárlóközpont, emeleti parkolókkal és táj típusú zöld teraszokkal.
A cégünk által kivitelezett zöldtetős projektek a legjobb költség / hatékonyság / biztonság aránnyal készülnek, emellett, segítünk rendszermegoldásokkal, teraszokhoz, zöldtetőkhöz, olyan módon, hogy az konstruktívan és rugalmasan illeszkedjenaz Ön projektjének sajátos jellemzőihez. Rendelkezésére állunk projektekkel, rendszermegoldásokkal, zöldtető költségelőirányzattal, szakvéleménnyel.