office@green-amber.hu
  Tel : +36-19996729

MEGOLDÁSOK - TETŐKERT

tetokert
TETŐKERT
JELLEMZŐK
Zöldtetők, igazi kertek, gazdag növényzettel, pázsit, cserje, gyümölcsfa, zöldségfélék.
MÛSZAKI ADATOK
SÚLY:
320-680 kg/m˛ vagy 3.2-6.8 KN/m˛
RÉTEG MAGASSÁG:
260-600 mm
VEGETÁCIÓ FORMA:
zöldségfélék, gyümölcsfák
VÍZMEGTARTÁS:
70-95 %
ÖKOLÓGIAI ÉRTÉK:
KARBANTARTÁSI KÖLTSÉG:
KÖLTSÉG TÉNYEZŐ:
TOVÁBBI RÉSZLETEK >

LEÍRÁS

      Egy félintenzív vagy intenzív típusú vegetációs tető rendszerrel egy igazi tetőkertet építhetünk, amely közelebb visz minket a természethez. Ezáltal berendezhetünk magunknak egy pihenőhelyet, gazdag növényvilágot ültethetünk, mint pázsit, cserjék, gyümölcsfák, zöldségfélék, akár egy igazi kertben. Abban az esetben ha a mikroklíma és az épület teherbíró szerkezete megengedi, az ilyen kert típusú tető ígénytől függően kiépíthető, szemelött tartva az épületi terv sajátosságait, és beleszámítva egy közepes gyalogforgalmat. Ez a típusú vegetáció gondozást ígényel, öntözést, műtrágyázást, hogy a növényzetnek az év bármely szakában gondozott kinézete legyen.

HOZZÁRENDELT TERMÉKEK

Cod de validare
ELKÜLD
    Egy félintenzív vagy intenzív zöldtető rendszer kivitelezhető egy tetőkert kiépítésével, amely közelebb visz a természethez, ahol berendezhetünk magunknak egy pihenőhelyet, ültethetünk gazdag növényvilágot, mint pázsit, cserje, gyümölcsfa, zöldségféle, akár egy igazi kertben.
    Szaktanácsadást biztosítunk zöld teraszok kivitelezésében, optimális megoldásokkal, az Ön sajátos projektjéhez igazítva. 
 Kulcsrakész projekteket valósítunk meg, teraszok, extenzív és intenzív zöldtetők hosszú távú karbantartását végezzük korszerű, tartós anyagokkal, vegetációs szőnyeg felhasználásával, amelyek összetétele speciálisan zöldtetőre szabott, legyen az extenzív, intenzív vagy táj típusú.
Ezek lehetnek könnyű vagy ultrakönnyű tetőktől elkezdve, egészen az intenzív kertépítésekig, parkok, pihenő helyek, táj rendezések, kikövezett gyalogforgalmú vagy autóutak, zöldtetők napelemekkel, függőkertek az épület külső vagy belső falain, irodai épület intenzív zöld teraszokkal, pihenőhellyel, vagy egy futurisztikus bevásárlóközpont, emeleti parkolókkal és táj típusú zöld teraszokkal.
A cégünk által kivitelezett zöldtetős projektek a legjobb költség / hatékonyság / biztonság aránnyal készülnek, emellett, segítünk rendszermegoldásokkal, teraszokhoz, zöldtetőkhöz, olyan módon, hogy az konstruktívan és rugalmasan illeszkedjenaz Ön projektjének sajátos jellemzőihez. Rendelkezésére állunk projektekkel, rendszermegoldásokkal, zöldtető költségelőirányzattal, szakvéleménnyel.