office@green-amber.hu
  Tel : +36-19996729

MEGOLDÁSOK - ULTRAKÖNNYÛ TETŐ

ultrakonny_219-teto
ULTRAKÖNNYÛ TETŐ
JELLEMZŐK
Ultrakönnyű extenzív zöldtető rendszer, bármilyen könnyű szerkezetű felületre tervezve.
MÛSZAKI ADATOK
SÚLY:
50 kg/m˛ vagy 0.5 KN/m˛
RÉTEG MAGASSÁG:
50 mm
VEGETÁCIÓ FORMA:
Moha/Varjúháj félék
VÍZMEGTARTÁS:
40-50 %
ÖKOLÓGIAI ÉRTÉK:
KARBANTARTÁSI KÖLTSÉG:
KÖLTSÉG TÉNYEZŐ:
TOVÁBBI RÉSZLETEK >

LEÍRÁS

     Az ultrakönnyű extenzív zöldtető rendszerek egy előnyös megoldást jelentenek ahhoz, hogy a kis teherbírású tetőkön is vegetációs területünk lehessen. Ezáltal behozzuk a természetet a városba, a városi hagyományos tetőket átváltoztatva néhány biológiai, természeti szférává, amelyek különböző színes növényeikkel örömet nyújtanak, ezenkívül ökológiai és gazdasági előnnyel járnak. A ma létező technikai megoldások egyszerűek és olcsók, olyan anyagok felhasználásával amelyek a térségünkből származnak. Így bármilyen típusú zöldtető megvalósítható, kialakítható vegetációs területnek, bármilyen könnyű szerkezetű felületen, függetlenül annak építő anyagától. Ezeket a rendszereket alkalmazni lehet ferde tetőkön is, egészen 60°-os dőlésszögig. Az ilyen extenzív zöldtetők nem ígényelnek különleges karbanntartást, a növényzet amint kifejlődött, önfenntartóvá válik, minimálisra csökkentve a karbantartási munkálatokat.

HOZZÁRENDELT TERMÉKEK

Cod de validare
ELKÜLD
    Egy ultrakönnyű extenzív zöldtető rendszer, amely bármilyen könnyű szerkezetű felületre lett tervezve. Bármilyen típusú tetőre kiépíthető egy vegetációs terület, még a könnyű szerkezetű felületekre is, függetlenül az építőanyaguktól, így hatékony módon behozhatjuk a természetet a városba.
    Szaktanácsadást biztosítunk zöld teraszok kivitelezésében, optimális megoldásokkal, az Ön sajátos projektjéhez igazítva. 
 Kulcsrakész projekteket valósítunk meg, teraszok, extenzív és intenzív zöldtetők hosszú távú karbantartását végezzük korszerű, tartós anyagokkal, vegetációs szőnyeg felhasználásával, amelyek összetétele speciálisan zöldtetőre szabott, legyen az extenzív, intenzív vagy táj típusú.
Ezek lehetnek könnyű vagy ultrakönnyű tetőktől elkezdve, egészen az intenzív kertépítésekig, parkok, pihenő helyek, táj rendezések, kikövezett gyalogforgalmú vagy autóutak, zöldtetők napelemekkel, függőkertek az épület külső vagy belső falain, 
irodai épület intenzív zöld teraszokkal, pihenőhellyel, vagy egy futurisztikus bevásárlóközpont, emeleti parkolókkal és táj típusú zöld teraszokkal.
A cégünk által kivitelezett zöldtetős projektek a legjobb költség / hatékonyság / biztonság aránnyal készülnek, emellett, segítünk rendszermegoldásokkal, teraszokhoz, zöldtetőkhöz, olyan módon, hogy az konstruktívan és rugalmasan illeszkedjenaz Ön projektjének sajátos jellemzőihez. Rendelkezésére állunk projektekkel, rendszermegoldásokkal, zöldtető költségelőirányzattal, szakvéleménnyel.