office@green-amber.hu
  Tel : +36-19996729

MEGOLDÁSOK - ZÖLD FAL

zold-fal
ZÖLD FAL
JELLEMZŐK
Függőkertek nagy változatosságú táj hatású növényekkel, különböző közterületek beltéri vagy külső falainak díszítésére.
MÛSZAKI ADATOK
SÚLY:
n/a kg/m˛
RÉTEG MAGASSÁG:
n/a mm
VEGETÁCIÓ FORMA:
dekoratív és kúszónövények
VÍZMEGTARTÁS:
n/a %
ÖKOLÓGIAI ÉRTÉK:
KARBANTARTÁSI KÖLTSÉG:
KÖLTSÉG TÉNYEZŐ:
TOVÁBBI RÉSZLETEK >

LEÍRÁS

      Függőleges kertek, növényzettel borított falak akíthatók ki, különböző méretben és változatban, úgy az épületek beltéri mint a külső falain. A felhasznált technológiától függően, a zöld falakat közvetlenül a falhoz rögzíthetik, vagy külön, önálló modulokra, majd utólag falra rögzítik. Ez függ az épület architektúrai lehetőségeitől, a fal elhelyezkedésétől, anyagától, és az anyagi lehetőségektől is. Ezek népszerűsége jelentősen megnövekedett az utóbbi években, leggyakrabban az állami és vállalati intézmények közterületeire építik, így behozzák a természetet az épületbe, és újjáélesztik a kihasználatlan területeket.
Cod de validare
ELKÜLD
    Függő kertekvegetációs falak nagy változatosságú táj hatású növény fajtákkal, kiépíthetők különböző közterületekre, belső vagy külső falak díszítésére.
    Szaktanácsadást biztosítunk zöld teraszok kivitelezésében, optimális megoldásokkal, az Ön sajátos projektjéhez igazítva. 
 Kulcsrakész projekteket valósítunk meg, teraszok, extenzív és intenzív zöldtetők hosszú távú karbantartását végezzük korszerű, tartós anyagokkal, vegetációs szőnyeg felhasználásával, amelyek összetétele speciálisan zöldtetőre szabott, legyen az extenzív, intenzív vagy táj típusú.
Ezek lehetnek könnyű vagy ultrakönnyű tetőktől elkezdve, egészen az intenzív kertépítésekig, parkok, pihenő helyek, táj rendezések, kikövezett gyalogforgalmú vagy autóutak, zöldtetők napelemekkel, függőkertek az épület külső vagy belső falain, irodai épület intenzív zöld teraszokkal, pihenőhellyel, vagy egy futurisztikus bevásárlóközpont, emeleti parkolókkal és táj típusú zöld teraszokkal.
A cégünk által kivitelezett zöldtetős projektek a legjobb költség / hatékonyság / biztonság aránnyal készülnek, emellett, segítünk rendszermegoldásokkal, teraszokhoz, zöldtetőkhöz, olyan módon, hogy az konstruktívan és rugalmasan illeszkedjenaz Ön projektjének sajátos jellemzőihez. Rendelkezésére állunk projektekkel, rendszermegoldásokkal, zöldtető költségelőirányzattal, szakvéleménnyel.