office@green-amber.hu
  Tel : +36-19996729
NÖVÉNYZET
Cod de validare
ELKÜLD
    A zöldtetőn levő növényzet az erőfeszítésünk és befektetésünk eredménye amelyet azért tettünk, hogy egy zöldövezetet alakítsunk ki a lakóépületünkön vagy a munkahelyi épületen. Az ökológiai tetők más előnyei mellett - környezeti, pénzügyi, az esztétika is nagyon fontos szerepet játszik a zöldövezet kiépítésében.
    Gazdag tájrendezési és zöldtető építési tapasztalattal, állunk rendelkezésére az extenzív vagy intenzív zöldtető növényzetének kiválasztásánál. A különböző Sedum/szedum/varjúháj fajták, vadon élő füvek ideális növények az extenzív zöldtetőre, de kombinálni lehet őket sokféle virágzó növénnyel, hogy a látvány igazán dekoratív legyen. A növényzet kiválasztását amely alkotni fogja a zöldtető, zöld terasz, vagy élő falak összetételét, szakképzett kertész és tájépítészeti mérnökök segítségével végezzük, akik tapasztalattal rendelkeznek bármilyen típusú zöld terület építésében.
Az általunk ajánlott növények megfelelnek a helyi éghajlati viszonyoknak, legyen szó akár őshonos vagy behozott fajról, amelyek életképesnek bizonyultak az adott éghajlati és saját specifikus mikroklímával rendelkező területen. A zöldtető utólagos karbantartását a garancia időszakában vagy a fenntartási szerződésnek megfelelően, maximális szakszerűséggel és hatékonysággal végezzük, azzal a közös céllal, hogy egy esztétikus, egészséges és jól fejlődő zöldövezet legyen. Az Ön ökológikus tetője lehet extenzív, szedummal, intenzív, fűfélékkel, évelő növényekkel, cserjékkel, fákkal és a legminőségibb pázsittal. Az ültetés történhet vegetációs szőnyeggel, Sedum szőnyeggel, vagy gyep szőnyeggel, csemete ültetéssel, vagy fűmaggal, mag keverékkel, vagy növény tálcák felszerelésével, amely kifejlett növényeket tartalmaz, az azonnali eredmény eléréséért.