office@green-amber.hu
  Tel : +36-19996729

ZÖLDTETŐK ÉPÍTŐELEMEI

Cod de validare
ELKÜLD
    Az extenzív és intenzív zöldtetők, zöldteraszok minden egyes rétege specifikus építőelemekből áll, figyelembe véve az épület sajátosságát. A zöldtető rendszerek a következő rétegekből állnak: védőrétegek, elválasztó és szintező rétegek, vízmegtartó és vizelvezető rétegek, szűrőrétegek, növényi ültetőközeg és a növényzet; ezenkívül olyan kiegészítőket mint: kontrollaknák, elválasztó profilok, összefolyó rácsok, kifolyók, és más termékek szükség szerint. Bármilyen ökológikus kiépítés tervezési fázistól amely tetőre vagy teraszra épül, ajánljuk teljeskörű támogatásunkat, hogy a befektetésnek megfelelő rendszert alakítsunk ki, arányosan a költségi és építési lehetőségekkel.
Azok a gyártók amelyeknek az anyagai felhasználásra kerülnek zöldtetők berendezésénél, nemzetközileg és helyileg is elismertek, továbbá a csapatunk, amely már sok közös projektet valósított meg, megbízható és látványos eredményekkel, elvégezheti mindezen komponensnek a beszerelését, karbantartását. Általunk, az ökológikus tetők építőelemeinek minősége megduplázódik az emberi szakértelemmel, képesített és tapasztalt szakembereink jártasak a zöldtető kiépítés minden tartozékának használatában és karbantartásában.
Ez lehet akár egy extenzív zöldtetősre tervezett ipari csarnok, elsődleges ökológiai szereppel, vagy egy reprezentatív irodai épület intenzív zöld teraszokkal, vagy egy futurisztikus bevásárlóközpontról, emeleti parkolókkal és táj típusú zöld teraszokkal.
Csapatunk felkészültsége biztosítja, hogy a projektben szereplő minden felhasználandó anyag, kompatibilis legyen egymással, hogy az eredmény egy egységes egész legyen.