office@green-amber.hu
  Tel : +36-19996729
RÖGZÍTŐ- ÉS FA ÖNTÖZÉSI RENDSZEREK
RÖGZÍTŐ- ÉS FA ÖNTÖZÉSI RENDSZEREK
    A különböző fajta magas fák ültetéséhez, speciális rögzítő rendszerek lettek kidolgozva, annak érdekében, hogy megfeleljenek a hatalmas fák gyökérlabdáinak rögzítéséhez. Ezek a magas fák, ha helyesen kerülnek beültetésre, azonnali szép látványt nyújtanak a tájnak.

D-Man cellás rögzítő rendszer:
    Egy könnyen használható rendszer, a vízmegtartó cellákat összekapcsolják, megtöltik, majd ezután rögzítésre kerülnek a gyökérlabdához. A csomag tartalmazza a telepítési eszközöket.
RÖGZÍTŐ- ÉS FA ÖNTÖZÉSI RENDSZEREK

    A D-Man cellák használhatóak egyessével vagy több cella egymáshoz kapcsolva, amelyek bármilyen irányban könnyen összerakhatók/szétszedhetők. A cellák újrahasznosítható műanyagból készülnek, egyedi formával és jelentős vízmegtartó képességgel. 
RÖGZÍTŐ- ÉS FA ÖNTÖZÉSI RENDSZEREK

    A cellákat egy egyedülálló ''letterbox'' tipusú rendszerrel csatlakoztatják a gyökérlabdához. A cellákat a gyökérlabda alapjánál legalább 30 de cm-el alacsonyabban telepítik, a cellák feletti föld 60%-os tömörítésével.
RÖGZÍTŐ- ÉS FA ÖNTÖZÉSI RENDSZEREK

    Használatosak olyan rendszerek is ahol a cellák az egész gyökérlabda alatti területet elfoglalják, amelyhez hozzá is csatolják azt.
RÖGZÍTŐ- ÉS FA ÖNTÖZÉSI RENDSZEREK

    Egy másik változatnál 3 vagy 6 cellát használnak, az ültetendő fa magasságának és átmérőjének a függvényében.
RÖGZÍTŐ- ÉS FA ÖNTÖZÉSI RENDSZEREK

Piddler öntözési rendszer:
    Ennek a rendszernek köszönhetően a víz és a levegő közvetlenül a fa gyökeréhez van irányítva, minimálisra csökkentve a vízveszteséget. Az öntözés könnyen, egy tömlő segítségével történik, a fedőn keresztül, vagy adapterrel. Gyorsan telepíthető és megfelelő minden gyökérlabda mérethez.
Cod de validare
ELKÜLD
    A rögzítő rendszerek segítségével a magas fa ültetéseket könnyebben, biztonságosabban és gyorsabban el lehet végezni. Az öntöző rendszerek segítségünkre vannak a hatékonyabb faöntözésben, kevesebb vízveszteséggel.
Bármilyen ökológikus kiépítés tervezési fázisától amely tetőre vagy teraszra épül, ajánljuk teljeskörű támogatásunkat, hogy a befektetésnek megfelelő rendszert alakítsunk ki, arányosan a költségi és építési lehetőségekkel. Azok a gyártók amelyeknek az anyagai felhasználásra kerülnek zöldtetők berendezésénél, nemzetközileg és helyileg is elismertek, továbbá a csapatunk, amely már sok közös projektet valósított meg, megbízható és látványos eredményekkel, elvégezheti mindezen komponenseknek a beszerelését, karbantartását. Általunk, az ökológikus tetők építőelemeinek minősége megduplázódik az emberi szakértelemmel, képesített és tapasztalt szakembereink jártasak a zöldtető kiépítés minden tartozékának használatában és karbantartásában.
Ez lehet akár egy extenzív zöldtetősre tervezett ipari csarnok, elsődleges ökológiai szereppel, vagy egy reprezentatív irodai épület intenzív zöld teraszokkal, vagy egy futurisztikus bevásárlóközpontról, emeleti parkolókkal és táj típusú zöld teraszokkal. Csapatunk felkészültsége biztosítja, hogy a projektben szereplő minden felhasználandó anyag, kompatibilis legyen egymással, hogy az eredmény egy egységes egész legyen. A védőrétegek, szűrőrétegek, drénrétegek a zöldtető rendszer építőelemei, olyan kiegészítőkkel mint: kontrollaknák, elválasztó profilok, összefolyó rácsok, kifolyók, és más termékek szükség szerint.