office@green-amber.hu
  Tel : +36-19996729
TARTOZÉKOK - KONTROLLAKNÁK
TARTOZÉKOK - KONTROLLAKNÁK
Kontrollakna 
    Minden típusú zöldtető vízelvezetését biztosítani kell, folyamatosan és biztonságosan, bármilyen szélsőséges időjárási viszonyokra való tekintettel. Ezt biztosítani lehet a vízelvezető rendeszer ellenőrzésével és tisztításával, azáltal, hogy kontrollaknákat építenek minden tetőlefolyóra a zöldtető struktúrájába. Ezek hozzáférést biztosítanak a tetőösszefolyók és vízelvezetők ellenörzési műveleteihez. A kontrollaknákat beépítik a szubsztrátumba, a magasságuk állítható, az ültetőközeg vastagságának megfelelően, magasító elemekkel mindenik modell szerint. Alumíniumból, PVC-bevonatú alumíniumból készülnek, amelynél elengedhetetlen a korrózió- és nyomásállóság aminek ki vannak téve. Példa:

Bauder Kontrollschacht ALU 250 – kontrollakna 250

Anyag Alumínium
Méret 250 x 250 mm
Magasság 100 mm
Szín Fehér alumínium
Súly 950 gr
Termékszám 7438 1000
TARTOZÉKOK - KONTROLLAKNÁK
Magasító elem

Aufstockelement 50 – magasító elem 50

Anyag Alumínium
Méret 250 x 250 mm
Magasság 50 mm
Szín Fehér alumínium
Súly 250 gr
Termékszám 7438 1005
TARTOZÉKOK - KONTROLLAKNÁK
Magasító elem

Aufstockelement 100 – magasító elem 100

Anyag Alumínium
Méret 250 x 250 mm
Magasság 100 mm
Szín Fehér alumínium
Súly 450 gr
Termékszám 7438 1010
TARTOZÉKOK - KONTROLLAKNÁK
Kontrollakna Bauder ALU 400

Bauder Kontrollschacht ALU 400 – kontrollakna 400

Anyag Alumínium
Méret 400 x 400 mm
Magasság 120 mm
Szín Narancs
Súly 2450 gr
Termékszám 7439 0000


Cod de validare
ELKÜLD
    Bármilyen ökológikus kiépítés tervezési fázisától amely tetőre vagy teraszra épül, ajánljuk teljeskörű támogatásunkat, hogy a befektetésnek megfelelő rendszert alakítsunk ki, arányosan a költségi és építési lehetőségekkel. Minden típusú zöldtető vízelvezetését biztosítani lehet a vízelvezető rendeszer ellenőrzésével és tisztításával, azáltal, hogy kontrollaknákat építenek minden tetőlefolyóra a zöldtető struktúrájába. Ezek hozzáférést biztosítanak a tetőösszefolyók és vízelvezetők ellenörzési műveleteihez.
Azok a gyártók amelyeknek az anyagai felhasználásra kerülnek zöldtetők berendezésénél, nemzetközileg és helyileg is elismertek, továbbá a csapatunk, amely már sok közös projektet valósított meg, megbízható és látványos eredményekkel, elvégezheti mindezen komponenseknek a beszerelését, karbantartását. Általunk, az ökológikus tetők építőelemeinek minősége megduplázódik az emberi szakértelemmel, képesített és tapasztalt szakembereink jártasak a zöldtető kiépítés minden tartozékának használatában és karbantartásában.
Ez lehet akár egy extenzív zöldtetősre tervezett ipari csarnok, elsődleges ökológiai szereppel, vagy egy reprezentatív irodai épület intenzív zöld teraszokkal, vagy egy futurisztikus bevásárlóközpontról, emeleti parkolókkal és táj típusú zöld teraszokkal. Csapatunk felkészültsége biztosítja, hogy a projektben szereplő minden felhasználandó anyag, kompatibilis legyen egymással, hogy az eredmény egy egységes egész legyen. A védőrétegek, szűrőrétegek, drénrétegek a zöldtető rendszer építőelemei, olyan kiegészítőkkel mint: kontrollaknák, elválasztó profilok, összefolyó rácsok, kifolyók, és más termékek szükség szerint.